Commissie Ledenwerving

Even kennismaken,

 

Binnen onze brigade is een commissie ledenwerving actief.

Deze commissie bestaat uit een zestal kaderleden uit beide baden.

Ons doel is om de vereniging naar de buitenwereld te promoten en daarmee nieuwe leden aan te trekken.

 

Deze doelstelling willen wij bereiken door enerzijds meer activiteiten in de baden te organiseren. Op deze manier willen we jullie als leden meer kennis laten maken van de onderdelen die je allemaal bij onze vereniging kunt doen. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat het gewoon leuk is om iets anders te doen dan oefenen voor je diploma!

 

Tevens willen we de brigade meer bekend maken in de regio. Veel mensen weten niet dat er in Eindhoven een reddingsbrigade is en dat je daar ook kunt leren zwemmen. Dat gaan we veranderen!

 

Allereerst door meer promotie te maken op evenementen waar wij al zijn zoals bewakingen en wedstrijden. Ook het filmpje van de Internationale Ontmoeting is daar onderdeel van.  Maar ook de stand die we bij de intocht van sinterklaas hadden staan.

 

Wat kun jij betekenen?

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. Daar hebben wij hulp voor nodig van leden, kaderleden en ouders. Heb jij nu een idee dat ons kan helpen om nieuwe leden te krijgen of de zwemlessen leuker te maken? Laat het ons dan weten. Stuur je idee in via het contactformulier op de website.

 

Een actieve bijdrage leveren in de commissie kan ook. Onze vergadertijdstippen zullen op de website gepubliceerd worden en je kunt altijd binnenlopen. Natuurlijk kun je ons ook gewoon in de baden aanspreken.

 

Groetjes,

 

Cor Groen,

Loek Gommers,

Thomas Lippens.